ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня боротьби із СНІДом студентське братство проводить проект «Сплануй свою сім’ю»

|

Презентація проекту до Дня боротьби зі СНіДом «Сплануй свою сім’ю» відбудеться завтра об 11 годині в більярдному клубі «Касіопея», що на вулиці Кульпарківській, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організовує захід громадська організація «Студентське братство Львівщини» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради.

За словами координаторки проекту Лідії Томської, основними проблемами питання репродуктивного здоров’я є: невиношування вагітності, високий рівень абортів, захворюваність населення інфекціями, що передаються статевим шляхом, високі темпи поширення ВІЛ/СНіДу, висока онкологічна захворюваність, проблеми перинатального інфікування новонароджених.

Участь у заході візьмуть студенти навчальних закладів міста. Під час заходу будуть обговорювати питання репродуктивного здоров’я, попередження абортів та торгівлі людьми. Також у межах заходу відбудуться змагання з більярду та дартсу.

У межах цього проекту на понеділок о 18 годині заплановано вечірку для молоді в клубі «Пікассо», що на вул. Зеленій 88. У вівторок, 4 грудня, у клубі Пікассо відбудеться молодіжна інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?». У грі візьмуть участь 20 студентських команд. Крім того, від 11 до 14 грудня громадська організація «Студентське братство Львівщини» буде проводити у вищих навчальних закладах лекції на тему репродуктивного здоров’я молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *