ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівобленерго” дійшло згоди з керівництвом ЛОРТА щодо погашення боргів

|

11 жовтня у Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч керівництва ВАТ „Львівобленерго” та представників ЛОРТА під головуванням заступника голови ЛОДА Тараса Федька, передає відділ корпоративних зв’язків. Нарада відбулася у зв’язку з припиненням через заборгованість електропостачання будинку №32 на вул. Пулюя у Львові, який належить ДЖКП “ЛОРТА”.

Станом на 1 жовтня 2007 року борг ДЖКП “ЛОРТА” становить понад 315 тис. грн. Ситуацію можна назвати критичною, оскільки „Львівобленерго” не отримувало жодних коштів від цього відомства ще з березня 2007 року. „З березня ми не отримали ні копійки”, — зазначив під час зустрічі директор з маркетингу ВАТ „Львівобленерго” Андрій Скрипник. У 2006 році Господарський суд Львівської області дозволив відтермінування боргу на три роки. На той час борг становив 165 тис. грн.

Як пояснили на нараді представники ЛОРТА, рахунки ДЖКП „ЛОРТА” заблоковано іншим рішенням суду — за позовом про стягнення боргів для „Залізничнетеплоенерго”. Тому не було можливості проводити розрахунки за електроенергію. При цьому вони заявили, що керівника ДЖКП „ЛОРТА” звільнено у зв’язку з неефективною роботою та підозрою у зловживанні коштами. Водночас, незважаючи на складну ситуацію, яка виникла через заборгованість ДЖКП „ЛОРТА”, представники цього відомства прийшли на зустріч без жодних документальних пропозицій щодо виходу з ситуації.

За результатами наради домовлено, що до 1 січня 2008 року ДЖКП „ЛОРТА” сплатить борг, який накопичився додатково після рішення суду. Решта боргу буде погашено протягом дії рішення суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *