ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА оголошує конкурс серед «дитячих» та «сімейних» громадських організацій

|

З 1 до 30 листопада 2007 року управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації проводить конкурс проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї. Про це повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

Конкурс є одним із способів залучення молодіжних об’єднань до виконання загальнодержавних, регіональних програм і заходів, тобто до виконання ними соціального замовлення. Переможці отримають кошти, передбачені в обласному бюджеті для державної підтримки громадських організацій на виконання загальнодержавних програм і заходів, що забезпечать ефективне розв`язання соціальних проблем дітей, молоді, жінок та сім`ї за напрямами.

У 2008 році робота управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації буде спрямована на реалізацію таких напрямів:

1. Підтримка молодіжного руху та національно-патріотичне виховання молоді.

2. Оздоровлення та відпочинок дітей і молоді.

3. Підтримка творчої та обдарованої молоді.

4. Забезпечення зайнятості та підтримка молодіжного підприємництва. Сільська молодь.

5. Формування здорового способу життя та профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.

6. Демографічна політика.

7. Гендерна політика.

8. Протидія торгівлі людьми.

9. Запобігання насильству в сім’ї.

10. Соціальна підтримка сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Кожен із вказаних напрямів спрямований на виконання загальнодержавних та регіональних програм.

Умови участі в конкурсі:

Для участі в конкурсі допускають проекти програм, розроблені та подані громадськими організаціями, які мають обласний статус, є юридичними особами та зареєстровані в установленому порядку. Також обов’язковим є долучення громадськими організаціями гарантій щодо залучення ними коштів з альтернативних джерел, не заборонених законодавством, в обсязі не менше 30 відсотків загальної суми кошторису витрат на реалізацію проекту.

Конкурсну документацію приймає управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації до 30 листопада 2007 року за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 6, ІІІ поверх, телефон для довідок: 8 (032) 2999-264.

Документацію необхідно подавати в закритих конвертах, які будуть відкриті 3 грудня 2006 року о 10.00 в управлінні у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації конкурсною комісією.

Переможців конкурсу буде оголошено до 12 грудня 2007 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *