ОСТАННІ НОВИНИ

Орест Івасюта хоче прикрасити Високий Замок металевими конструкціями

|

Голова оргкомітету Всеукраїнського ковальського фестивалю «Залізний лев» Володимир Івасюта хоче облаштувати парк Високий Замок розмаїтими конструкціями. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції.

За словами пана В.Івасюти, цей мальовничий парк заслуговує більше уваги з боку львів’ян та гостей міста, адже з парку відкриваються прекрасні панорами міста. І для того, аби зробити парк ще одною туристичною меккою Львова, бракує всього лише невеликого поштовху.

Власне першим таким поштовхом планується зробити лавочку, що її ковалі хочуть викувати і подарувати місту. Ковалі планують зробити двох металевих левів заввишки один метр, що триматимуть два місця для закоханих у Львів.

Саме з такого ковальського подарунку (якщо його таки встановлять, як того хочеться ковалям, в парку Високий Замок) закохані у Львів зможуть милуватись панорамою міста. Пан Володимир закликав усіх небайдужих звернути погляди на занедбаний парк та оздобити його іншими витворами принадними для туристів – лавками, кам’яними, металевими, та хоч би пластмасовими левами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *