ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ виявило мільйоні нестачі у Новому Роздолі

|

Значні суми нестач встановлено Контрольно-ревізійним управлінням під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності ВАТ «Новороздільський завод складних мінеральних добрив», 99,99 % акцій якого належать Фонду державного майна України. Про це повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.

Зокрема, під час ревізії виявилось, що на складі готової продукції не вистачає 1085,6 т мінеральних добрив вартістю понад 920 тис. грн. Як пояснили посадові особи товариства, недостача готової продукції виникла внаслідок недотримання умов зберігання – наявні в даху отвори та руйнування бетонної основи днища складу.

Крім того, зникли компресор, щити, настільно-свердлильний верстат, монітор та інші основні засоби ВАТ на загальну суму 132тис.грн. та меблі майже на 32тис.грн.

Працівникам ВАТ не нараховано 76,9 тис. грн. заробітної плати під час вимушеного простою заводу з вини адміністрації.

Без проведення тендерних процедур закупівлі, а отже – незаконно – заплачено майже 69 тис. грн. державних коштів за охорону приміщень складів ВАТ.

Внаслідок заходів, вжитих в ході ревізії, забезпечено донарахування заробітної плати на загальну суму 76,9 тис. грн. Відшкодовано 3,1тис.грн. недостач.

Матеріали ревізії передано в прокуратуру Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *