ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський переконаний, що Олійник використовуватиме адмінресурс під час виборів

|

Очоливши обласний штаб «Нашої України», Петро Олійник має подати у відставку з посади голови Львівської обласної державної адміністрації, вважає народний депутат ВРУ п’ятого скликання від Партії регіонів Олексій Радзієвський. Те, що губернатор буде поєднувати посади голови ОДА та виборчого штабу НУ створює умови для використання ним адміністративного ресурсу, пояснив він.

Можливі пояснення П. Олійника про те, що він виконує обов’язки голови виборчого штабу у позаробочий час будуть непереконливими, зазначив він у коментарі ЗІКу.

За його словами, якщо Олійник хоче виконувати обов’язки голови виборчого штабу, то має подати у відставку з посади голови Львівської облдержадміністрації. Однак, Олексій Радзієвський не вірить у те, що Олійник добровільно піде у відставку заради виборів: «Петро Олійник буде використовувати адмінресурс під час виборчої кампанії на користь своєї політичної сили».

На думку головного регіонала Львівщини, на дострокових виборах Партія регіонів набере більшу кількість голосів, ніж на минулих виборах: «Виборець не може не розуміти, що дострокові вибори не мають під собою жодних підстав, вони потрібні лише окремим політичним силам. Це, а також багато інших причин, зумовить те, що виборці голосуватимуть за Партію регіонів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *