ОСТАННІ НОВИНИ

З приводу Євро-2012 всім треба заспокоїтися – Сірик

|

Депутат міської ради від «Нашої України» Зеновій Сірик вважає, що з приводу проведення у Львові матчів фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року всім треба заспокоїтися. «Щойно оголосили результати, як у нас з одного боку кричать, що на Львів звалилася ледь не манна небесна, а з другого – вже заявляють про створення анти Євро», – сказав він.

На його думку, два матчі Євро-2012 у Львові здатні притягнути не більше 200 тисяч осіб. Відтак особливих труднощів з організацією не мало б виникнути, адже у Львові проводили заходи, у яких водночас брало участь понад мільйон осіб.

Він також оповів, що був прихильником реконструкції стадіону «Україна», а не будівництва нового. Однак, якщо вже вирішено будувати такий стадіон, то слід зробити його на 40 тисяч, щоби Львів міг претендувати на проведення інших міжнародних матчів, як от фінали єврокубків.

Крім того, З.Сірик вважає, що варто було б облаштувати на цьому стадіоні ще й легкоатлетичні доріжки, щоби можна було проводити міжнародні змагання, адже вони також приваблюють глядачів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *