ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка вважає, що мережеві готелі будуть кращими для Львова

|

Директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Олег Синютка вважає, що з погляду генеральної перспективи розвитку Львова кращим є прихід великих мережевих операторів готельного бізнесу. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції.

«Я прихильник мережевих операторів, бо вони мають відповідний рівень сервісу в усіх готелях, і це одна з причин, яка дає їм змогу залучати туристів із західних країн», – сказав О. Синютка.

За його словами, міська влада має думати про те, щоб усі об’єкти, підготовлені до Євро-2012, приносили користь і після того. Це стосується і готелів, і житлового комплексу, що його можуть збудувати неподалік нового стадіону. Щоправда, поки що остаточного рішення з цього приводу нема. Є лише територія, на якій житловий комплекс може постати, – за іподромом, де зараз розміщені об’єкти ВАТ «Квіти Львова».

Водночас О. Синютка каже, що зацікавленість великих операторів готельного бізнесу можна буде визначити із конкурсу на оренду готелю «Київ», що його оголосила міська рада. «Цей конкурс стане лакмусовим папірцем зацікавлення з боку великих операторів», – сказав він.

Міська рада планує виставити на торги 26 земельних ділянок під будівництво нових готелів у місті до фінальної частини ЧЄ з футболу 2012 року. Очікують, що в місті з ’ явиться приблизно 20 тисяч нових ліжко-місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *