ОСТАННІ НОВИНИ

Януковичу оперували меніск

|

Прем’єр-міністру України Віктору Януковичу у Барселоні після медичного обстеження провели оперативне лікування колінного суглоба. Про це «proUA» повідомили в прес-службі прем’єра.

Згідно із повідомленням, операція, яка була здійснена 8 травня, тривала 40 хвилин. Зокрема, виконана артроскопія з корекцією пошкоджень меніска.

Операцію виконував відомий іспанський хірург-ортопед Рамон Кугат, який спеціалізується на спортивних травмах. Стан Януковича після операції задовільний. Якщо післяопераційний період проходитиме без ускладнень, то за 3-4 доби він зможе повернутися до Києва.

Необхідність оперативного лікування була зумовлена травмою, отриманою Януковичем близько місяця тому під час гри у теніс. Тоді він вдруге травмував коліно, яке було пошкоджене у 1984 році під час гри у футбол. У зв’язку з першою травмою Янукович протягом кількох років неодноразово лікувався у клініках Донецька, Москви, Києва. Нова травма викликала біль і негативно впливала на загальний стан здоров’я.

Для оперативного лікування була обрана одна з провідних клінік Барселони, оскільки вона відома використанням найсучасніших технологій лікування футболістів із подібними травмами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *