ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович закликав підписати мирну угоду

|

Прем’єр-міністр Віктор Янукович закликає політичні сили вирішити політичну кризу шляхом підписання мирної угоди. Про це Янукович сказав, виступаючи перед учасниками мітингу на підтримку коаліції на Майдані Незалежності в п’ятницю, передає proUAз посиланням на «Українські новини».

«І я хотів би сказати, звертаючись до політиків: давайте врешті-решт зробимо так, як ми сьогодні домовилися з Президентом Віктором Ющенком, щоб наступного тижня за короткий термін зняти всі суперечності», – сказав Янукович.

Він зазначив, що Президент готовий припинити свій указ про розпуск Верховної Ради після того, як політики вирішать конфлікти, що виникли. «Президент сьогодні висловив точку зору, що він майже готовий припинити свій указ після того, як ми знайдемо політичні і правові відповіді на ті конфлікти які виникли, підписати мирну угоду і звернутися до всіх політиків і до українського народу, щоб нести мир і спокій нашій землі», – сказав Янукович.

Янукович висловив надію, що в політиків вистачить сили волі домовитися, як жити спільно. «І безумовно ми чекаємо сьогодні рішення КС, який розставить всі крапки над «i», – сказав прем’єр-міністр.

Нагадаємо, що Президент після зустрічі з Януковичем у п’ятницю, 20 квітня, висловив готовність припинити дію свого указу про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *