ОСТАННІ НОВИНИ

Технічно Львівщина буде готова до виборів на 100% – Олійник

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник запевняє, що Львівська область буде технічно готова до виборів на 100%. Про це він сказав перед нарадою в ЛОДА, на якій буде обговорюватися технічна підготовка до дострокових парламентських виборів.

«Львівщина на 100 % технічно буде готова до парламентських виборів», – підкреслив він

Відповідаючи на запитання журналістів про фінансовий бік справи, керівник області сказав, що з цим теж не має бути проблем. При цьому він покликався на досвід з третім туром президентських виборів 2004 року, кошти на який виділяли з резервного фонду Уряду. П.Олійник сказав, що, якщо Уряду не вистачить грошей на вибори, то Львівська область допоможе йому зі своїх резервних фондів.

Голова ЛОДА також зазначив, що терміни підготовки до виборів є дуже стислими, а тому відразу після Великодня буде проведено перевірку стану виборчих дільниць. Для цього буде створена спеціальна комісія, яку очолить керівник апарату ЛОДА Олександр Ганущин. Ця комісія проводитиме інвентаризацію приміщень виборчих дільниць, відповідатиме за забезпечення їх телефонним зв’язком і комп’ютерною технікою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *