ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні у Львівській області– складна криміногенна ситуація

|

На державному кордоні в межах Львівської області зростає активність злочинних угрупувань, що провадять контрабанду та розвивають незаконну міграцію. Тому криміногенна ситуація тут залишається досить складною. Саме такого висновку дійшли учасники координаційної наради з питань стану законності на державному та митному кордонах України, яка проходила в обласній прокуратурі.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, протягом минулого року правоохоронцям таки вдалося викрити та припинити низку каналів нелегальної міграції та схем контрабандного ввезення вантажів. Однак, ситуація й надалі залишається складною.

Реагуючи на виявлені під час перевірок порушення закону в діяльності митних органів регіону, минулого року органи прокуратури внесли 18 актів прокурорського реагування, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 21 посадову особу. Крім цього, на незаконні постанови начальників митниці внесено 11 подань.

За наслідками проведених перевірок та за результатами вивчення кримінальних та адміністративних справ Львівського та Мостиського прикордонних загонів, органи прокуратури області внесли 58 документів реагування, за розглядом яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 59 військовослужбовців ДПСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *