ОСТАННІ НОВИНИ

Голова правління ВАТ „Львівсільмаш” Захарченко подав у відставку

|

Голова правління ВАТ „Завод „Львівсільмаш” Віктор Захарченко подав у відставку. Про це повідомила голова спостережної ради „Львівсільмашу” Наталія Горлач.

Про своє рішення голова правління заявив вчора, під час засідання спостережної ради. „На підприємстві досить конфліктна ситуація, він не відчуває себе членом колективу, бо зовні прийшов на підприємство. Не вдалось йому налагодити тісну співпрацю з профспілками, їх аж три, кожна висловлює своє невдоволення. З метою врегулювання ситуації, він не бачить далі можливим перебування на посаді, і просив прийняти його відставку”, — сказала Горлач.

Обов’язки голови правління товариства виконуватиме перший заступник голови Петро Онищак, передає „ПресТайм”.

Нового голову правління буде обрано на найближчих зборах акціонерів „Львівсільмашу”. „До 15 березня має відбутись ще одне засідання спостережної ради, і правління повинно до цього часу визначитись з датою і порядком денним чергових загальних зборів”, — сказала Горлач.

Як повідомляло агентство, 28 вересня минулого року акціонери обрали представника „Украгромашінвесту” Володимира Захарченка головою правління ВАТ „Завод „Львівсільмаш”.

ВАТ „Львівсільмаш” створене 1996 року на базі однойменного заводу, заснованого у 1945 р. Спеціалізується на виробництві картоплекопалок, картоплесаджалок, оприскувачів різних типів, культиваторів, косарок.

Згідно з реєстром, оприлюдненим на зборах акціонерів ВАТ, контрольним пакетом акцій „Львівсільмашу” володіє лізингова компанія „Украгромашнівест”. Ще 16,3% акцій володіє чеська компанія Iceberg.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *