ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський закликав уболівальників припинити голодування

|

Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський закликав уболівальників припинити акції протесту й голодування під стінами Ратуші та біля пам’ятника Шевченкові. Із відповідним проханням він звернувся до координатора акцій протесту Ростислава Гетьмана після підписання договору між гарантами від Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України, чільниками області й міста та керівництвом клубу.

У свою чергу, почесний президент дозволив уболівальникам тримати під контролем увесь процес виконання умов договору. «Якщо впродовж року ви побачите, що я не виконую своїх зобов ’ язань, то маєте повне право висловлювати до мене свої претензії», – звернувся до організатора акції Петро Димінський.

Присутній під час брифінгу Ростислав Гетьман перед поважними гостями зазначив, що сторону вболівальників у цьому питанні ніхто слухати не хоче. «Ніхто не цікавиться думкою вболівальників. До нас ніхто не підходив, окрім пана Садового, який сказав два слова і пішов. Ми віримо всім гарантам, які підписалися під документом, окрім міського голови Садового», – сказав пан Гетьман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *