ОСТАННІ НОВИНИ

Перший транш на будівництво НПЗ у Бродах може надійти до кінця тижня – Сорока

|

Перший транш на будівництво НПЗ у Бродах може надійти до кінця тижня, повідомив сьогодні начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока. “Нам сказали, що це може трапитися з дня на день, може навіть до кінця цього тижня” – сказав він. За його словами, кредитна угода про будівництво заводу на суму 7 мільярдів зареєстрована в НБУ.

Р.Сорока пояснив затримку у просуванні проекту тим, що за цей рік в Україні змінилося три уряди, відтак складно було затвердити потрібну постанову. Крім того, Р.Сорока пояснив, що проект було затримано через те, що мінекології відкликало своє погодження на будівництво, але за його словами, це трапилося через те, що попередній міністр “мав у цьому якісь свої інтереси”. Зараз, за словами начальника управління, спільну мову з новим Кабміном і будівництво НПЗ триває.

Він також пообіцяв зробити ширшу презентацію, щойно будуть отримані перші кошти. “Бо поки грошей немає, то не хочеться давати фальстарт” – сказав він.

Угоду про реалізацію проекту “БродиАгрОйл”, до складу якого входив НПЗ та кілька супутніх виробництв, було підписано під час минулорічного економічного форуму у Львові за присутності президента України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *