ОСТАННІ НОВИНИ

Головний архітектор міста не бачить конфлікту довкола реконструкції площі Ринок

|

Новий головний архітектор Львова Юрій Криворучко не бачить великого конфлікту довкола реконструкції площі Ринок. Сьогодні у коментарі журналістам він також заявив, що не готовий оцінити і якість ремонтних робіт в історичній частині міста. Відтак належну оцінку тому, що відбулося на площі, чиновник пообіцяв дати щонайменше через тиждень.

„Я особисто великого конфлікту навколо реконструкції площі Ринок не бачу. Це не є конфлікт. А щоб оцінити якість робіт, мені потрібно вивчити якість проектної документації”, – заявив Ю. Криворучко.

Він також зазначив, що не бачить особливої необхідності докладно вивчати проблему. На його думку, порібно просто зустрітися з учасниками конфлікту та з відповідальним за всі етапи ремонтних робіт. Для цього, за словами Ю. Криворучка, достатньо тижня.

Найперше головний архітектор планує зустрітися з людьми, які безпосередньо відповідають за реконструкцію площі Ринок. А це проектанти, представники інспекції архітектурного будівельного контролю та виконавці робіт. Юрій Криворучко також наголосив, що він готовий до діалогу з громадськими організаціями.

„Я хочу сказати, що львів’янам потрібно використати шанс. Ми маємо досить значні капіталовкладення, яких раніше не бачило наше місто. І я думаю, що найважливіше – освоїти ці кошти і зробити максимум користі для Львова”, – додав Юрій Криворучко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *