ОСТАННІ НОВИНИ

В Італійському дворику покажуть жіночі тіла та душі

|

Фотовиставка під назвою “ … з любов ’ ю до Жінки ” відбудеться у Львові, 4 вересня, о 16.00 годині в Італійському дворику історичного музею.

Арт-проект, присвячений 750-ти річчю Львова, організовує клініка Юрія Тітовця та “Галицький Клуб “Інтеграція”. До участі у виставці запрошені провідні фотохудожники Львова, а також гості з Польщі, Канади, Німеччини, роботи яких будуть представлені

Ідея виставки – показати красу не лише жіночого тіла, але й душі через об ’ єктив фотокамери.

Окрім того випустять каталог виставки, в якому будуть представлені репродукції кращих робіт виставки, а також поетичні та прозові твори, які відповідатимуть тематиці.

В день урочистого закриття виставки, 7 жовтня , відбудеться аукціон, організований чотирма Ротарі Клубами. Як один з заходів традиційної зустрічі – ” Ротарійська осінь у Львові”, на яку приїжджають гості – ротарійці з України, Польщі та Білорусі. Під час зустрічі бажаючі можуть придбати роботи різних художників. Вилучені кошти спрямують на закупівлю необхідного обладнання для Львівського товариства сліпих.

Окрім того в рамках арт – проекту 28 вересня в Італійському дворику також буде проходити IV науково –практична конференція для лікарів акушер – гінекологів “ Інтеграційні ініціативи в акушерстві та гінекології”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *