ОСТАННІ НОВИНИ

Чи продовжувати термін впровадження позики - представники Світового банку вирішать у п’ятницю

|

Міжурядова комісія та представники Світового Банку у п’ятницю проведуть засідання, на якому вирішать чи продовжити термін впровадження позики на покращення водопостачання міста, про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова Микола Одуха. „Контрактери часто зривали роботи і гості прийняли це до уваги, однак вони сподіваються, що дана субпідстанція виконає повний об’єм робіт до кінця року. Хоча я їх попередив: не встигнуть”, – сказав він.

Крім того на даний момент, за словами пана Одухи, залишається проблема 15 мільйонів гривень, які необхідно додатково виділити для супроводження позики повністю. Водночас згідно з договором вже 15 жовтня Львів повинен повернути перших 500 тисяч доларів США.

За словами пана Одухи, для початку треба настояти на своєму у п’ятницю, на засіданні міжурядової комісії, а потім ще треба буде переконати депутатів на сесії: потрібно десьзекономити 15 мільйонів доларів. „Я прогнозую кілька варіантів розвитку подій, однак дочекаюсь п’ятниці”, – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *