ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада відхилить протест прокурора на обрання трьох заступників - Тягнибок

|

Голова фракції ВО «Свобода» у Лвівській облраді Олег Тягнибок вважає, що Львівська облрада порушила закон, не призупинивши дію рішення про обрання трьох заступників голови облради.

«Закон Про прокуратуру передбачає, що протест прокурора зупиняє дію опротестованого акту, а отже після того, як з’явився протест прокурора на рішення облради щодо обрання трьох заступників два з них повинні були б бути усунені від виконання обов’язків», – сказав Тягнибок.

Тягнибок зазначив, що облрада також порушила закон не розглянувши протест прокурора у 10 денний термін, як того вимагає закон. «Наш представник на Президії облради вимагав, щоб у 10 денний термін була проведена сесія, однак ця позиція була відхилена», – сказав Тягнибок.

Олег Тягнибок також прогнозує, що насесії Львівської облради 22 червня протест прокурора стосовно обрання трьох заступників голови облради буде відхилено.

«Облрада, оскільки більшість належить в ній тим силам, які зацікавлені у збереженні трьох посад заступників, відхилить протест прокурора. Але тоді справа буде передана в суд, де буде розглядатися не один місяць. По закону за весь цей період часу заступники, принаймні два з них, повинні бути усунені, бо вони проїдають бюджетні кошти, користуються транспортом, зв’язком, отримують зарплати», – вважає Тягнибок.

Повідомляє Вголос з посиланням на Прес-тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *