ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо екс-керівників ЛАЗу

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу стосовно колишніх конкретних службових осіб ЗАТ “Львівський автомобільний завод” та ТзОВ “Форум Плюс”, причетних до розкрадання майна ЗАТ “Львівський автомобільний завод”, за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Кримінальну справу було порушено в ході досудового слідства у кримінальній справі, порушеній 10.10.2005 року за фактом привласнення коштів в особливо великих розмірах ЗАТ “Львівський автомобільний завод”.

Під час досудового слідства встановлено, що впродовж 2004-2005 років колишні службові особи ЗАТ “Львівський автомобільний завод”, одночасно являючись засновниками ТзОВ “Форум Плюс”, діючи з корисливих мотивів, за попередньою змовою в групі осіб, під виглядом здійснення господарських операцій між підприємствами у відповідності до договорів – доручень, які укладені між ЗАТ “Львівський автомобільний завод” та ТзОВ “Форум Плюс”, неодноразово, шляхом зловживання службовим становищем, складаючи та використовуючи підроблені документи, незаконно перераховували кошти з рахунків ЛАЗу на рахунок ТзОВ “Форум Плюс”, які були використані для господарських потреб останнього.

Всього за вказаний період зазначені особи незаконно заволоділи коштами в сумі понад 500 тис.грн., чим спричинили істотної шкоди ЗАТ “Львівський автомобільний завод” та заволоділи майном товариства в особливо великих розмірах.

Також проводиться розслідування і по інших фактах зловживань зазначеними особами.

На даний час слідство триває. Повідомляє сайт “Вголос” із посиланням на Прес-Тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *