ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія розслідує передачу прикордонникам чотирьох земельних ділянок

|

Голова постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Віра Лясковська звернулася до міського голови та прокурора міста Львова з депутатським зверненням. Як передає прес-служба Львівської міської ради, у зверненні йшлося про процес приватизації військових споруд Державної прикордонної служби, розташованих на території міста.

Мова йде про рішення виконкому, які надають прикордонникам право державної власності на об’єкти. Усі чотири рішення, на які посилається п. Лясковська, прийняті на засіданнях виконкому протягом останніх трьох місяців. Ділянки розташовані за такими адресами: вул. Замкова, 31, вул. Довбуша, 15, О. Степанівни, 8, Зелена, 65.

Міський голова Андрій Садовий одразу відреагував на звернення і скерував лист на ім’я голови Державної прикордонної служби України генерал-полковника п. Литвина з проханням надати усю інформацію про ділянки, які їхня служба використовує на території Львова, також Андрій Садовий пропонує прикордонникам негайно провести інвентаризацію об’єктів нерухомості та повідомити про перспективу розвитку формувань, які розташовані на земельних ділянках міста.

На звернення депутата Віри Лясковської відреагував і секретар міської ради Володимир Квурт, який розпорядився у найкоротші терміни створити комісію для розслідування правомірності рішень виконкому і видачі актів права державної власності прикордонній службі. Він також повідомив, що найближчим часом відбудеться засідання комісії за участю прокурора та представників відповідних служб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *