ОСТАННІ НОВИНИ

Від львівського учасника акції „Україна без Кучми” суд вимагає 12 тис. грн.

|

Від львівського студента, учасника акції „Україна без Кучми”, що проходила у 2000-2001 роках, Сергія Гальчика державна виконавча служба Галицького району Львова на виконання рішення щодо справи вимагає 11 тисяч 866 гривень та погашення усіх затрат, пов’язаних із примусовим виконанням «виконавчих дій».

С. Гальчику направили виклик до державної виконавчої служби Галицького району міста Львова з вимогою, аби він з ’ явився у цю службу сьогодні, 5 травня, та повідомив, що на юнака буде накладено штраф в сумі 340 гривень за неявку по виклику держвиконавця (плюс до «основної» суми, що в результаті складе 11 тисяч 866 гривень). В телефонній розмові держвиконавець повідомив, що якщо Гальчик не взмозі сплатити дану суму, то буде накладений арешт на помешкання, в якому учасник акції «Україна без Кучми» живе разом з батьками.

Чимала сума, на яку претендує виконавча служба, є здебільшого вартістю послуг судової експертизи та інших судових затрат, які здійснював суд на ходатайство сторони-звинувачення.

Державна виконавча служба попередила студента, що у випадкув його неявки в держвиконслужбу Галицького району, його привезуть працівники місцевого райвідділку міліції. Це вони мотивували так: «У зв ’язку з тим, що отримав виклик та постанову про відкриття виконавчої здійснення Ви не з ’явились в державну виконавчу службу Галицького району у вказаний для цього термін без поважних причин та не показали належних документів про сплату боргу».

Під викликом, зареєстрованим під вихідним номером В-8/, стоїть підпис державного виконавця В.Є.Звіра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *