ОСТАННІ НОВИНИ

На 60-річчя ЗахОК у Яворів приїде сотня гостей з СНД

|

Сьогодні у Яворів, де дислокована 24-та окрема механізована бригада імені Данила Галицького, почали прибувати гості – ветерани Залізної дивізії, які візьмуть участь в завтрашніх урочистостях з нагоди 60-річчя Західного оперативного командування.

Першим з Росії приїхав колишній начальник медичної служби дивізії, відомий своєю фаховістю в колишньому Союзі військовий лікар, полковник Олег Василевич. Усього з країн СНД у святкуванні має взяти участь близько сотні гостей, серед яких колишні комдиви. Пенсіонери ЗСУ, їхні сім’ї, громадськість міста очікують на приїзд колишнього комдива «залізки», найбільш популярного в народі генерал-полковника Миколи Петрука.

Хлібом-сіллю мають намір люди зустрічати й екс-командувача військами ПрикВО Петра Шуляка, який дбав свого часу про розбудову третього військового мікрорайону Яворова, де навіть сім’ї лейтенантів одержували добротні квартири. Про це повідомив власкор Західної інформаційної корпорації у Яворівському районі.

У 24-й окремій механізованій бригаді, яка вже двічі визнана найкращим військовим з’єднанням Збройних Сил України, оновлено музей слави, в якому сьогодні організовано день відкритих дверей для школярів та громадськості Яворова. У музеї українсько-польського миротворчого батальйону діє виставка дитячих малюнків на тему: «Мій тато – військовий».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *