ОСТАННІ НОВИНИ

Нового директора Львівської філармонії оберуть на конкурсній основі

|

Наступного тижня Координаційна мистецька рада, яка функціонує при управлінні культури і туризму Львівської ОДА, визначить механізм, за яким розглядатимуться кандидатури на посаду директора Львівської обласної філармонії. Відтак, на відкритий конкурс свої програми реорганізації філармонії зможуть подати усі охочі. Про це повідомила начальник управління культури і туризму ЛОДА Галина Дорощук.

«Основними критеріями щодо майбутнього директора будуть, в першу чергу, – досвід, уміння реалізовувати мистецькі проекти, формувати кадровий потенціал та створювати високопрофесійний продукт, – зазначила вона. – Окрім того, директор має бути митцем, повинен мати музичну освіту, мати контакти та вміти напрацьовувати нові, володіти ситуацією у галузі».

За словами Галини Дорощук, уже нині є не один охочий обійняти посаду директора Львівської обласної філармонії. Зможуть взяти участь у конкурсі і колишні директори, оскільки, за словами начальника управління, «цього їм ніхто не може заборонити». Проте Галина Дорощук вважає, що якщо ці люди досі не довели свою спроможність керувати установою, то вони навряд чи отримають схвальну оцінку Координаційної мистецької ради.

Львівська філармонія перебуває без керівника уже довший час. Екс-директор Орест Баран оскаржував своє звільнення у суді, який відхилив його позов минулого тижня. Тепер можна призначити нового директора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *