ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський Форум Львова не проти кількох місць у виконкомі

|

«Я боротися за місце у виконавчому комітеті Львівської міськради не буду, але й відмовлятися, якщо будуть такі пропозиції, теж не буду»,—заявив сьогодні, 27 березня, у коментарі Західній інформаційній корпорації голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех.

«Я хотів би, щоб відразу кільком членам Форуму запропонували ввійти у виконком. А Форум уже б вибирав достойніших. Ми готові входити, але боротися не будемо»,—заявив О.Мацех.

На запитання, чи є у Львові певна політична сила, яка лобіюватиме внесення представника Форуму у склад нового виконавчого комітету, О.Мацех відповів «ні».

«Політичних обіцянок ні мені, ні я, ні форум не давали. Ми зараз відкриті до роботи. І сподіваємося, що всі політичні сили зрозуміють—форум для міста, ми не лукавили й не відстоювали позиції жодної з політичних сил. В першу чергу, ми відстоювали позиції Львова»,—додав він.

Разом з тим, незабаром у положення про Форум будуть внесені певні зміни. «До виборів у Форумі не могли брати участь кандидати в мери і політичні сили – керівники міських чи обласних осередків партій. Від цього моменту, після виборів ці застереження відкидаються»,—зазначив О.Мацех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *