ОСТАННІ НОВИНИ

Творча молодь Львова та Донецькка спільно відзначить річницю Шевченка

|

Урамках молодіжної програми підтримки творчої молоді України „Мистецтво без кордонів” сьогодні, 12 березня, до Львова прибуває делегація молодих митців з Донецька. Організатором акції виступає Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, обласні державні адміністрації Львівщини та Донеччини.

Від імені Львівщини виступає начальник управління у справах сім’ї та молоді, – Андрій Корнат, від Донеччини начальник управління у справах сім’ї та молоді, Ігор Сабадаха. Долучились до проекту також Донецький Будинок працівників культури, донецьке обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, начальник управління культури ЛОДА Галина Дорощук, Олександр Драган голова профкому студентів Львівської музичної академії ім. М.Лисенка та голова профкому студентів ЛНУ ім. Івана Франка, Михайло Мураль. Захід триватиме п’ять днів, з 12 по 16 березня. Метою акції є обмін досвідом між молодими митцями Львова та Донецька, повідомляє прес-служба Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА.

У програмі акції – концерт викладачів та студентів Львівського музичної академії ім. М.Лисенка для гостей Донецька (13 березня о 17.00), концерт в філармонії ім.Людкевича (14 березня о 18.00), концерт в актовому залі ЛНУ ім. Іван Франка (15 березня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *