ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили Центр європейської інформації

|

Сьогодні у приміщенні Львівської державної обласної універсальної наукової бібліотеки відбулось урочисте відкриття Центру європейської інформації за участі депутата Європарламенту, члена комісії ЄС-Україна Гражини Станішевської.

Відкриття такого Центру у Львові дозволить підвищити обізнаність громадськості області щодо різних аспектів європейської інтеграції. Як повідомила директор Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження” Ірина Солоненко, зараз в Україні є 12 таких центрів, а до кінця року планується відкрити ще стільки ж. Наступними містами, де з’являться Центри європейської інформації стануть Чернігів, Суми та Ужгород. За словами пані Солоненко відкриття одного такого Центру, зокрема у Львові, обходиться близько шести тисяч доларів США.

Центр нараховує велику кількість корисної літератури про Євросоюз та дозволяє охочим посидіти за одним із трьох комп’ютерів, аби почерпнути для себе про нього інформацію.

Центр європейської інформації у Львові створено громадської організацією “Центр інформаційного консалтингу” у партнерстві з Львівською державною обласною універсальною бібліотекою за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Під час відкриття, пані Станішевська обмінялася прапорамиЄвросоюзу наУкраїни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *