ОСТАННІ НОВИНИ

Обласний блок „Наша Україна” буде створено 22 січня

|

Створенння Львівського обласного Блоку „Наша Україна” відбудеться у День Злуки 22 січня в приміщенні Львівської політехніки. Заплановано, що під час цього заходу буде затверджений список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради та оприлюденено виборчу програму Блоку. Про це „Львівський портал” повідомив заступник керівника виконкому ЛОО „НСНУ” Олесь Старовойт.

Після цього делегати та гості міжпартійної конференції колоною підуть до центру міста, а зокрема до пам’ятника Тарасові Шевченку, де лідери політичних сил, які увійшли у Блок, покладуть квіти Кобзареві. Також там відбудеться невеликий мітинг, присвячений річниці Злуки та створенню Блоку „Наша Україна” у Львівській області.

„Ми розіслали багато запрошень на конфренцію, зокрема в Східні області України керівникам вже створених обласних блоків „Наша Україна”, ми хочемо, щоб це було справді свято Злуки”, – зазначив Олесь Старовойт. За його словами, міжпартійна конфренеція повинна поставити остаточну крапку у всіх внутріпартійних на внутріблочних дискусіях.

Кандидата ж на посаду міського голови Львова під час обласної міжпартійної конфренеції оприлюднено не буде, оскільки це прерогатива міської міжпартійної конфренеції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *