ОСТАННІ НОВИНИ

21 листопада в приміщенні оперного театру відбудеться позачергова сесія обласної ради

|

Сьогодні на засіданні президії Львівської обласної ради прийняли рішення провести 21 листопада позачергову сесію в приміщенні оперного театру, про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

“В річницю помаранчевої революції ми проведемо урочисту сесію обласної ради і я вважаю, що вона повинна пройти в приміщенні оперного театру”, – заявив на засіданні Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. Члени президії одностайно підтримали таку ініціативу голови ради.

На засіданні президії також остаточно погоджували порядок денний сесійного засідання, яке відбудеться 10 листопада. Цього дня депутати повинні розглянути близько 40 питань. Серед них – питання про розвиток освітньої галузі Львівщини на 2006-2008 роки, про стан в агропромисловому комплексі області, про стан підготовки до 150-річного ювілею Івана Франка, про “Представництво Львівщини” у Києві, про пільги вдовам ветеранів УПА, більше двадцяти питань пропонують до розгляду і постійні комісії обласної ради – земельна і з питань приватизації.

Окрім того, Михайло Сендак ініціюватиме на сесії створення тимчасової комісії, яка вивчить законність виділення земель в Сколівському і Дрогобицькому районах. “З цього приводу в мене безліч звернень. Зокрема, найбільше зауважень щодо виділення земель в селах Східниця, Модричі і Волосянка”, – сказав Михайло Сендак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *