ОСТАННІ НОВИНИ

Науково-практична конференція щодо проблем телекомунікацій пройшла у Львові

|

Науково-практичну конференцію на тему “Сучасні проблеми телекомунікацій – 2005” провели сьогодні Львівська філія ВАТ “Укртелеком” разом із Львівським обласним науково-технічним товариством радіотехніки, електроніки і зв’язку. Участь в семінарі взяли провідні фахівці галузі Львівщини, а також гості з Києва та Одеси. Про це повідомила прес-служба ВАТ „Укртелеком”.

Загалом під час конференції були проаналізовані процеси пересилання сигналів у багатопровідних лініях зв’язку, параметрів відрізка багатопровідної лінії. Крім цього її учасники дізналися про схему впровадження нової послуги швидкісн ого широкополосн ого ADSL -доступ до мережі Ін тернет , яка вже з 1 листопада почне діяти у Львові, а згодом і у районних центрах області.

Відтак, у програмі семінару можна було заслухати виступи учасників за такими темами: “Ефективність компенсації надлишковості кодів при використанні таймер них сигнальних конструкцій”, “ DVDM – технологія транспортних телекомунікаційних мереж та якісний аналіз їх функціонування і завадозахищеності”, “Сучасні методи компресії мультимедійних даних в інфокомунікаційних мережах” тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *