ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці села на Львівщині погрожують перекрити міжнародну трасу

Ольга Денисяка

|

В селі Підрясне біля Львова «забрали» автобусну зупинку, яка була встановлена всупереч правилам ПДР. Мешканці села вимагають від місцевої влади повернути зупинку, якщо ж їхні вимоги не виконають, то погрожують перекрити міжнародну трасу. Про це повідомив мешканець села Іван Юрга.

За словами Івана Юрги, на попередньому місці зупинка простояла чотири роки. На ній зупинялись автобуси маршруту № 61. Нещодавно виявилось, що зупинка встановлена з порушенням правил дорожнього руху і зупинку транспорту на вказаному місці заборонили.

Іван Юрга зазначає, що наступна зупинка громадського транспорту розташована за 2 км і користуватись нею не лише незручно, а й небезпечно, оскільки дорога до неї необладнана для пішоходів.

«Майже 4 роки як автобуси маршруту 61 здійснювали посадку на раніше запропонованій місці. Після встановлення групи МАФів виявилось, що зупинка автобусів даного маршруту суперечать правилам ПДР, після чого мешканці, зокрема діти шкільного віку, змушені прямувати по необладнаному узбіччі автомагістралі М 10 приблизно 2 км до зупинки, на якій здійснюють посадку автобуси даного маршруту», – йдеться в повідомленні.

Жителі Підрясного та сусідніх ОТГ вимагають від місцевої влади вирішити вказану проблему. Якщо їхні вимоги не виконають перекриють міжнародну трасу.

«Мешканці селища Підрясне та сіл сусудніх ОТГ просять пришвидшити вирішення питання про переніс кінцевої зупинки, у зв’язку із ситуацією яка виникла у Підрясному. Якщо наше звернення проігнорують, мешканці змушені будуть перекривати автомагістраль М – 10», – наголосив Іван Юрга.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *