ОСТАННІ НОВИНИ

Розстріл поліцейських: знайшли авто нападників та військові боєприпаси

Ольга Денисяка

|

У Вінницькій області знайшли авто, яким пересувалися підозрювані у вбивстві поліцейського. Також знайшли боєприпаси, що належать до військового майна. Про це керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексій Рихлюк розповів в етері телемаратону.

За його словами, самих нападників ще не знайшли. Їх зараз розшукують на території Вінницької та інших областей.

«На даний час проведено обгляд місця події, вилучено речові докази та допитані свідки. Крім того, на території Вінницької області виявлено транспортний засіб, на якому переміщувалися розшукувані особи. Також на тому місці виявлено боєприпаси, які відносяться до військового майна», – повідомив Олексій Рихлюк.

Нагадаємо, уночі 20 квітня поліцейські зупинили на Вінниччині автомобіль для перевірки документів. У ньому їхали двоє чоловіків. Невдовзі вони застосували вогнепальну зброю проти правоохоронців. Загинув 20-річний Максим Зарецький, його напарник дістав поранення.

Самі зловмисники втекли, Нацполіція оголосила пошукову операцію. Згодом прокурори заявили, що підозрюють двох військовослужбовців. Зрештою у Сухопутних військах ЗСУ підтвердили, що обидва чоловіки, зафіксовані в авто на бодікамери правоохоронців, є чинними бійцями однієї з військових частин. Також відомо, що більше року тому вони служили у лавах 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів зимового походу.

Правоохоронці тим часом жодної інформації про осіб підозрюваних більше не надавали.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *