ОСТАННІ НОВИНИ

Понад півтора мільйона гривень заборгував ЛАЗ своїм працівникам

|

Заборгованість із виплати заробітної плати за серпень і вересень 2005 року на ЗАТ „ЛАЗ” становить понад 1 мільйон 500 тисяч гривень. Про це повідомила керівник прес-служби ЗАТ «Львівський автомобільний завод» Олена Муляк.

За її словами, за серпень цього року заборгованість по зарплаті погасили працівникам виробничих цехів. Іншим працівникам за серпень заборгували понад 500 тисяч гривень. Ситуація із виплатою зарплати за вересень цього року ще гірша, оскільки усі працівники заводу не отримали понад 1 мільйон гривень.

Пані Муляк підкреслила, що керівництво заводу вишукує різні шляхи для вирішення ситуації, зокрема, проводить переговори з Львівською обласною радою та іншими відповідними органами щодо надання допомоги ЛАЗу. Сьогодні на заводі перебуватиме голова спостережної ради підприємства Ігор Чуркін, котрий до кінця тижня намагатиметься залагодити цю ситуацію.

Щодо пікетів, блокувань роботи працівниками ЛАЗу, то керівник прес-служби заявила, що жодних дій зі сторони працівників заводу до кінця цього тижня не буде, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *