ОСТАННІ НОВИНИ

Концертів на площі біля університету Франка більше не буде

|

Рішення про заборону проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів на площі біля Львівського національного університету імені Івана Франка було одноголосно прийняте під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Щоправда концерти та масові заходи на площі біля університету проводитимуть чотири рази в рік: на Різдво, Великдень, у День міста та День Незалежності. Крім цього виконком залишив за собою право в окремих випадках надавати дозвіл на проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів.

Натомість міськвиконком доручив управлінню культури зробити перелік місць, де можна проводити заходи, які від завтрашнього дня заборонено проводити біля ЛНУ.

Рішення про заборону проведення згаданих заходів біля університету прийняли, зважаючи на зверенення керівництва ЛНУ ім. І. Франка до міськвиконкому. Проте у зверененні крім прохання заборонити проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів, пропонувалося передати згадану площу у відання університету, а також зняти тролейбусну зупинку з вулиці Університетської, аби розвантажити рух. Останні два пункти наразі залишаються невирішеними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *