ОСТАННІ НОВИНИ

Станцію знезалізнення на насосній станції „Будзень-2” запущено в експлуатацію

|

Перший пусковий комплекс станції знезалізнення на насосній станції „Будзень-2”, яка знаходиться в Городоцькому районі, запущено в експлуатацію. Як зазначив міський голова Львова Любомир Буняк, завдяки відкриттю цієї станції можна буде збільшити кількість подачі води в Залізничгний район Львова.

За його словами, з першого вересня 150 тисяч мешканців Залізничного району міста зможуть отримувати воду за розширеним графіком. Окрім Залізничного району Львова, кращу питну воду будуть отримувати мешканці Городка, Любіня Великого і Комарного.

Крім того, наступного року міська влада запланувала збудувати другий такий комплекс (передбачено, що він знезалізнюватиме близько 20 тисяч кубометрів води).Станція знезалізнення обійшлася міському бюджету в 21 мільйон 664 тисячі гривень.

Міський голова Львова наголосив, що цього року на комплексну програму покращення водопостачання буде затрачено близько 47 мільйонів гривень. Він також повідомив, що на сьогодні цілодобове постачання мають 27% львів’ян, 53% – отримують воду за розширеним графіком і 20% отримують воду по кілька годин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *