ОСТАННІ НОВИНИ

Головатий став адвокатом Лесі Гонгадзе

|

Народний депутат, член фракції БЮТ Сергій Головатий погодився захищати інтереси матері загиблого журналіста Георгія Гонгадзе Лесі Гонгадзе та її адвоката Андрія Федура, повідомляє «proUA».«Я робитиму все, що необхідно для захисту матері Георгія Гонгадзе, всі дії, які необхідні для захисту її особисто, а так само для захисту прав адвоката Федура, якого усунули від справи», – сказав Головатий.

Він вважає, що Генпрокурор Піскун своїми діями залишив маму журналіста без захисту. «Він (Піскун) плюнув матері в обличчя, він також плюнув Ющенку в обличчя. Декларації Президента про розкриття справи Гонгадзе знівельовані діями Піскуна», – відзначив Головатий.

На його думку, «Піскун часів Кучми зовсім не відрізняється від Піскуна при президентстві Ющенка». «Заради політичної кар’єри Піскун чхати хотів на всю Україну», – сказав Головатий.

Нагадаємо, що адвокат Андрій Федур, який раніше захищав інтереси Лесі Гонгадзе, був усунутий від її справи Генпрокуратурою, оскільки проти нього була порушена кримінальна справа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *