ОСТАННІ НОВИНИ

Новий начальник УВС обіцяє позбутися усіх міліцейських керівників, які "кришували" злочинців

|

26 керівників міліцейських структур різного рівня уже написали рапорти на звільнення – заявив сьогодні під час прес-конференції новий начальник управління внутрішніх справ у Львівській області Віталій Максимов. Рапорти, за словами Максимова, були написані на його особисте прохання, і за вимогою міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Працівники, які відповідають сучасним вимогам до займаної посади, мають шанс залишитися на своїх посадах – заявив Максимов. Основними критеріями, якими послуговуватиметься у своїй кадровій політиці новий начальник львівської міліції, він назвав порядність, професіоналізм та „незамараність під час виборчої кампанії”.

„Я не збираюся приводити ло області „варягів” – заявив також Віталій Максимов. – „Так, я однозначно запрошу з інших регіонів, 2-3-х чоловік, але загалом кадрова політика буде будуватися на місцевих кадрах”.

Максимов заявив, що йому відомі факти „кришування” працівниками міліції, у тому числі й окремими керівниками, злочинних угрупувань. Жоден керівник, вина якого у подібному „кришуванні” буде доведена, не має жодних шансів втриматися у правоохоронних органах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *