ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима написав звернення щодо ситуації на "Львівсільмаші"

|

Голова ЛОО УНП Олекса Гудима, як народний депутат України обраний від Львова, оприлюднив своє депутатське звернення до Президента України Віктора Ющенка, Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, голови ДПА України Олександра Кірєєва, голови СБУ Олександра Турчинова, Голови ФДМ України Валентини Семенюк, міністра аграрної політики Олександра Баранівського, генерального прокурора України Святослава Піскуна, міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, міністра праці та соціальної політики В’ячеслава Кириленка, голови Львівської ОДА Петра Олійнику стосовно кризової ситуації на заводі “Львівсільмаш”. У зверненні, яке одноголосно було схвалено як резолюція мітингу працівників підприємства, вимагається:


1. Зберегти підприємство та створити нові робочі місця.


2. Перевірити законність приватизації заводу „Львівсільмаш” і в першу чергу законність відчуження 50%+1 акції підприємства за участю ФДМУ.


3. Негайно призначити нового керуючого санацією та персональний склад ради кредиторів (оскільки 06.08.2004 р. на засіданні кредиторів погоджено концепцію плану санації та інвестора – товариство по зовнішніх інвестиціях у формі ТзОВ (Німеччина), яке на момент схвалення плану не існувало як юридична особа і було зареєстровано лише 21.09.2004 р.)


4. Кабінету Міністрів України за участі Львівської ОДА розробити програму виходу заводу „Львівсільмаш” з кризи та відновлення на ньому виробництва.
Як повідомляв “Львівський портал”, сьогодні Львівська обласна організація Української Народної Партії провела мітинг із вимогою припинити розграбування заводу ВАТ „Завод „Львівсільмаш” за участю понад двохсот акціонерів підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *