ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення про виділення коштів на збереження історичного Львова приймалося посеред ночі – Тарас Стецьків

|

„Справа честі львів’ян – показати, як ми можемо ефективно використати кошти, виділені на святкування 750-річчя Львова, – заявив сьогодні під час круглого столу «Пріоритети та ефективність видатків з бюджету розвитку міста Львова та субвенції з Державного бюджету України на збереження історичної забудови міста та об’єктів історико-культурної спадщини у 2005 році” народний депутат України Тарас Стецьків. – Це не може бути справою лише вузького кола чиновників чи навіть фахівців”.

Тарас Стецьків наголосив, що Львів є єдиним містом, який удостоївся на окремий рядок в держбюджеті України на 2005 рік. Заодно народний депутат привідкрив завісу над особливостями прийняття цього рішення, повідомивши, що остаточне рішення про виділення 50 мільйонів гривень на збереження та реставрацію історичного середовища Львова приймалося о пів на четверту ранку напередодні прийняття Верховною Радою державного бюджету.

Стецьків також повідомив, що найближчим часом буде прийнято рішення про затвердження нового складу оргкомітету з підготовки та відзначення 750-річчя заснування Львова. „Рішення уже підготовлена та завізоване” – сказав Стецьків.

Попередній оргкомітет, створений 14 січня 2005 року очолював тодішній віце-прем’єр Микола Азаров, а до його складу входили в основному чиновники колишнього уряду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *