ОСТАННІ НОВИНИ

Двері до комерційній академії сьогодні були відкриті

|

У Львівській комерційній академії сьогодні відбувся День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти та їхні батьки ознайомилися зі специфікою набору студентів на новий навчальний рік, напрями та можливості, які відкриває перед випускниками навчання в академії.

Офіційна загальна частина Дня відкритих дверей відбулася в актовому залі, після чого гості свята взяли участь в окремих засіданнях (по факультетах та інститутах академії), повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Львівська комерційна академія (колишній Львівський торгово-економічний інститут) – базовий вищий навчальний заклад Укоопспілки 4-го рівня акредитації. Тут навчається понад 8 000 студентів, працює 350 викладачів, серед яких 5 академіків, 28 докторів наук і професорів, 185 кандидатів наук і доцентів.

ЛКА має 5 навчальних корпусів, бібліотеку з книжковим фондом понад 400 000 книг, 3 гуртожитки на 1 700 місць, комп’ютерний центр з п’ятьма навчальними лабораторіями.

У ЛКА функціонує 2 інститути (Інститут економіки та фінансів, Інститут післядипломної освіти) та 5 факультетів (менеджменту, юридичний, міжнародних економічних відносин, товарознавчо-комерційний та заочної освіти), що здійснюють підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями: бакалавр, спеціаліст, магістр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *