ОСТАННІ НОВИНИ

Маковецького оштрафували на 255 гривень

|

Місцевий суд Галицького району Львова визнав екс-заступника голови Львівської ОДА Ігора Маковецького винним у вчиненні правопорушенні, передбаченого ст.5 ч.3 Закону України „Про боротьбу з корупцією” і наклав на нього стягнення – штраф у сумі 255 грн. Постанова є остаточною та оскарженню не підлягає, може бути скасована чи змінена за протестом прокурора або головою вищестоящого суду. Про це йдеться в постанові місцевого суду Галицького району Львова від 14 березня.

Суд встановив, що Ігор Маковецький, будучи головою конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, використовуючи своє службове становище, у жовтні 2004 року під час підготовки і проведення конкурсу по отриманню дозволів з перевезення надав незаконні переваги певним суб’єктам підприємницької діяльності. Всього у постанові зазначено близько 10 прикладів надання незаконної переваги суб’єктам підприємницької діяльності.

Ігор Маковецький – заступник голови Львівської ОДА 2001-2005 рр., голова ЛОО НДП. Був звільнений із займаної посади новопризначеним головою Львівської ОДА Петром Олійником у лютому 2005 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *