ОСТАННІ НОВИНИ

Тараса Чорновола відраховано з Львівського університету. Він не склав іспитів

|

Тараса Чорновола, керівника виборчого штабу Віктора Януковича, відраховано з Львівського національного університету імені Івана Франка, повідомляє Ппрес-служба Львівського обласного штабу Віктора Ющенка. Чорновіл і надалі залишатиметься єдиним депутатом Верховної Ради, який так і не спромігся отримати вищої освіти.

Як стало відомо, минулого тижня Іван Вакарчук, ректор Львівського національного університету, підписав наказ на відрахування із числа студентів Тараса В’ячеславовича Чорновола. До речі, причина відрахування студента Чорновола цілком закономірна – він не здав іспитів і не написав дипломної роботи.

Навчався Тарас В’ячеславович в Інституті підвищення кваліфікації при ЛНУ імені Івана Франка на правничому факультеті за спеціальністю „міжнародне право” з 2001 року. Варто зазначити, що обов’язковою умовою навчання у цьому інституті – наявність диплому, якого, як з’ясувалось у сумнозвісного опозиціонера не було. Однак, на той час народному депутату Чорноволу (він переміг на довиборах до Верховної Ради по Галицькому округу міста Львова), пішли на поступки. Окрім того, він і вчитися мав не 4,5, а 3,5 роки. Ну чого не зробиш заради народного обранця…

До цього Т. Чорновіл навчався в 1986-1991 роках „заочно” на біологічному факультеті ЛНУ імені Івана Франка. Провчившись п’ять років нардеп збагнув, що професія біолога, яку він обрав йому не до душі. Згодом він поступив на заочний факультет Української академії друкарства на спеціальність „Видавнича справа і редагування” і там провчився близько року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *