ОСТАННІ НОВИНИ

Редактор „ЗВУ“ вважає, що податківці серед його дописувачів на виборах погоди не зроблять

|

„Заяви про те, що у другому етапі виборів від імені власних кореспондентів газети „За вільну Україну“ працюватимуть „податківці під прикриттям“ – це елементарна спекуляція та спосіб нагнітання обстановки і заробляння додаткових балів“, – так прокоментував заяву депутата Львівської міської ради Івана Деньковича на сьогоднішньому засіданні сесії міськради головний редактор часопису „За вільну Україну“ Олег Кручек.

О. Кручек повідомив, що газета „За вільну Україну“ справді формує з числа своїх постійних читачів та дописувачів групу волонтерів-власних кореспондентів на виборчих дільницях. „Не виключено, що серед цих людей справді хтось може бути працівником податкової. Але для редакції не має значення професія волонтера. Головне – усі наші власкори є громадянами України, і кожен з них прагне брати активну участь у виборах. Щодо політики газети – нам, як ЗМІ, насамперед важливо мати інформацію про перебіг виборів на дільницях“, – заявив О. Кручек.

„Щодо таких заяв – я справді не розумію, для чого таке треба робити, бо сьогодні в державі є багато значно важливіших проблем“, — зазначив О. Кручек.

„Під час виборів на виборчих дільницях Львівщини „працюватимуть“ переодягнені податківці, які представлятимуться кореспондентами газет „Молода Галичина“ і „За вільну Україну“, – заявив сьогодні, 16 листопада, під час позачергової сесії Львівської міської ради голова ЛОО партії „Батьківщина“ Іван Денькович, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Львівські газети „Молода Галичина“ і „За вільну Україну“ пов`язують з місцевим осередком СДПУ(о). Як і державну податкову адміністрацію у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *