ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах сталася трагедія

|

Дворічну дівчинку, яка лежала головою донизу у наповненій водою ванні, рятувальники виявили учора після ліквідації пожежі у квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в Бродах. За інформацією прес-центру ГУ МНС у Львівській області, дитині намагалися надати першу долікарську допомогу, однак її пульс не відновився. Дівчинка померла у лікарні так і не прийшовши до тями.

Першими до місця виклику прибули рятувальники СДПЧ-18. Коли їх авто під’їхало на допомогу із вікон квартири на третьому поверсі йшов густий дим і виднілося полум’я. Потрапивши до квартири за допомогою автодрабини, рятувальники виявили, що вогонь вирує вже у двох кімнатах. Тим часом до місця трагедії прибуло ще одне відділення СДПЧ-18 разом із автоцистерною. Через п’ятнадцять хвилин пожежа була локалізована.

Після ліквідації пожежі виявилось, що ще до прибуття рятувальних автомобілів з балкону цієї квартири із криком: „Я не можу більше так жити!” вистрибнула її 34-річна власниця – мати знайденої дитини, яка перебуває у реанімаційному відділенні Бродівської центральної лікарні.

Що саме трапилось у квартирі, чому сталась така трагедія зараз встановлюють відповідні органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *