ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ВАТ „Галол“ знову пікетували облдержадміністрацію

|

Працівники ВАТ „Галол“ втретє пікетували Львівську ОДА. Галолівці вимагають від голови Львівської ОДА, щоб він влаштував зустріч з віце-презедентом Асоціації соціальної та економічної допомоги підприємству Анатолієм Балашовкою.

До пікетувальників вийшов заступник начальника головного управління промислової політики Львівської ОДА Зеновій Михайлів, який пред’явив працівникам ВАТ „Галол“ факс від юристів Анатолія Балашовки. У факсі зазначається, що на 1 жовтня цього року згідно зі статзвітністю борг підприємства перед працівниками становить 433,7 тис.грн, а численність працівників, яким не виплачено борги, становить 265 осіб. Також у факсі зазначається, що станом на 20 жовтня на підприємстві проводиться аудиторська перевірка. Крім того, у цьому документі повідомляється, що 1 листопада цього року усіх працівників ВАТ „Галол“ буде звільнено у зв’язку із банкрутством підприємства, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Сьогодні зранку галолівці пікетували обласний штаб кандидата у президенти України Віктора Януковича. Голова ГО „Галол за справедливість“ Василь Хащівський повідомив, що до пікетувальників вийшов голова обласного штабу кандидата у президенти України Віктора Януковича, Олексій Радзієвський, який пообіцяв працівникам ВАТ „Галол“ сьогодні ж відправити запит до Генпрокуратури з проханням скерувати комісію з Києва для розгляду справи підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *