ОСТАННІ НОВИНИ

Михайло Сендак запросив кримчан у гості

|

Голова Львівської облласної ради Михайло Сендак запросив керівництво Верховної Ради Автономної республіки Крим відвідати Львівщину.Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі керівництва Львівської обласної ради із заступником голови Верховної Ради АР Крим Ілмі Умєровим, повідомляє прес-служба обласної ради.

Візит кримської делегації заплановано на 7-9 жовтня, коли у Львові проходитиме IV Міжнародний економічний форум. Під час візиту заплановано підписання угоди про співпрацю між Автономною республікою та Львівською областю. Основні напрямки співпраці – екологія, туризм, освітянська сфера ( обмін студентами і школярами).

Нагадаємо, що з 21 до 28 вересня тривав візит депутатів Львівської облради на чолі з Михайлом Сендаком до Автономної Республіки Крим на запрошення Верховної Ради Криму. Під час перебування на півострові відбулась розмова Михайла Сендака з Головою Верховної Ради АР Крим Б.Дейчем, львів’яни відвідали Бахчисарайський район, один з найбільших історичних центрів Кримського півострова та Білогорський район, який визнано найбільш екологічно чистим в Криму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *