ОСТАННІ НОВИНИ

ТОВ “Вантажні автомобілі” представили китайський “Фотон”

|

Сьогодні у рамках 8-ої Міжнародної спеціалізованої виставки “АвтоБус-2004” та Міжнародної спеціалізованої виставки “АвтоТех-2004” відбулося представлення вантажних автомобілів китайського виробника. Про технічні характеристики вантажівок, формування дилерської мережі та плани щодо подальшого крупновузлового збирання автомобілів в Україні розповіли директор ТОВ “Вантажні автомобілі” Денис Рязановський та президент китайської корпорації “Phoenix Avtomotives” Йонг-Бум Парк.

Пан Рязановський, зокрема, зазначив, що від літа цього року на українському рнинку почали продаватися три модифікації китайських “Фотонів” вантажопідйомністю 1800, 2500 та 3000 кілограм.

Поки-що не визначено місце і терміни, коли ці вантажівки почнуть збирати в Україні, зараз формується дилерська мережа по продажу і обслуговуванню китайських автомобілів. Директор ТОВ “Вантажні автомобілі” впевнений, що “Фотон” найближчим часаом складе гідну конкуренцію російським “Газелям”.

Ціни на вантажівки від 47 тисяч до 80 тисяч гривень формується відповідно до типу двигуна, яким комплектується автомобіль та типу фургону. Серед запропонованих є промтоварний, хлібний, ізотермічний та сендвіч-панельний фургони, а також бортові та бортово-тентові авто.

Пан Парк не має сумнівів у тому, що автомобілі його корпорації сподобаються українським покупцям. Він повідомив, що досить незле знає наші потреби, ще відтоді, як працював у корпорації „КІА Моторз”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *