ОСТАННІ НОВИНИ

ГУ МНСУ святкуватиме День працівників цивільного захисту перед Оперою

|

Цього року, 17 вересня, вперше відзначатимуть День працівників цивільного захисту. З нагоди цього свята у неділю на проспекті Свободи з 13-ої години відбуватимуться урочистості, які швидше можна назвати парадом. На площі перед Оперою можна буде і побачити техніку рятувальників і поспілкуватися з ними. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції в.о начальника обласного ГУ МНСУ Сергій Дмитровський, святкування триватимуть до 18-ої години.

За його словами, 17-те вересня обрали не випадково, оскільки саме цього дня православні християни відзначають престольне свято “Неопалима купина”, яка вважається патроном пожежників і рятувальників.

З нагоди цього свята ГУ МНСУ у Львівській області підбило підсумки своєї роботи та відзначило найкращих працівників. Зокрема, один рятувальник, Андрій Дзера буде нагороджений у одній з номінацій конкурсу “Герой рятівник року”, за те, що врятував двох дітей. До речі, це свято замінить відразу двоє інших, які були до цього – День працівника пожежної охорони та День рятівника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *