ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Мельник приносить Львову перше олімпійське золото

|

Львів`янка Ірина Мельник стала олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби на Іграх в Афінах. У фіналі у вазі до 48 кг українка з рахунком 3:2 перемогла японку Ічо Чіхару. Українка за кілька секунд до завершення зустрічі поступалася японці 1:2, однак зуміла зрівняти рахунок, а в доданій хвилині отримала перемогу, тим самим принісши Україні сьому золоту медаль олімпійських ігор в Афінах.

Зазначимо, що українка, розпочинаючи старт на Олімпіада до півфіналу досить легко проходила своїх суперниць. У зустрічі за вихід до фіналу Мельник перемогла свою стару знайому американку Патрісію Міранду. До речі, на минулорічному чемпіонаті світу з вільної боротьби в Нью-Йорку Ірина виграла своє третє „золото“, перемігши у фіналі саме Патрісію Міранду.

Цікаво, що ще в минулому році, а саме на весні Ірина Мельник одружилася з греком за прізвищем Мерлені і мала намір виступати за Грецію на Олімпіаді в Афінах. Утім, провівши кілька виступів на міжнародних турнірах під прапором Греції, Мельник вирішила повернутися на Батьківщину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *