ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львова винні за тепло 44 мільйона гривень

|

Адміністрація ЛМКП “Львівтеплоенерго“ звернулось з черговою відозвою до населення Львова з проханням оплатити послуги за ностачання гарячої води. Станом на 1 серпня мешканці Львова заборгували ЛМКП “Львівтеплоенерго“ за ці послуги (опалення, гаряче водопостачання) 43,8 млн. грн.

Заборгованість за спожиту теплову енергію не дає можливості ЛМКП “Львівтеплоенерго” в повному обсязі здійснювати закупівлю природного газу для виробництва теплової енергії, а також своєчасно проводити розрахунки з газопостачальними організаціями, що веде до відключення котелень від газопостачання і, відповідно, до припинення подачі теплової енергії.

“Львівтеплоенерго” просить терміново погасити заборгованість за послуги з теплопостачання та своєчасно здійснювати поточні платежі у Львівські підприємства з обслуговування житлового фонду, що дасть можливість здійснювати гаряче водопостачання до житлових будинків в міжопалювальний період та вчасно розпочати опалювальний сезон 2004-2005 р.р.

Місяць тому за інформацією, оприлюдненою на прес-конференції керівників теплових та комунальних організацій міста, загальний борг за газ на сьогодні становив 54 млн. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *